Catalana de Treball ETT, S.L, es va fundar l’any 1996 dins un grup d’empreses del sector serveis amb més de 20 anys d’experiència en la gestió de recursos humans.
L’ objecte en la seva creació va ser donar resposta a una necessitat que el mercat havia generat i que amb el pas dels anys s’ha anat convertint en un dels motors evolutius de la nova economia competitiva i global.
Catalana de Treball compta des dels seus inicis amb el suport que l’experiència en la gestió de personal manté als seus fundadors com un dels grups amb més alt nivell d’efectivitat en el sector serveis.
La nostra empresa, d’origen totalment català i amb la gestió portada des del cor de Catalunya, fa que la proximitat amb els nostres clients sigui un element d’entesa i efectivitat molt favorable per obtenir un bon resultat final.
És evident que uns criteris de direcció i gestió generats des del coneixement de les intranquil·litats i les necessitats dels empresaris, per persones properes i disposades, afavoreix l’ambient ideal per continuar amb el pas dels anys essent una de les empreses de treball temporal amb més projecció positiva de tota Catalunya.
La nostra expansió ha estat controlada, defugint del desordre que per altre banda a donat tant mal resultat als nostres competidors.
Actualment mantenim el criteri de creixement dins dels límits que permeten continuar donant la qualitat en el servei que des del principi ens ha caracteritzat.
Considerem la qualitat com a element indispensable en el desenvolupament de la nostra activitat, coneixedors que cada dia són més els condicionats que reben els nostres clients en aquest sentit. És per això que els nostres objectius de qualitat i medi ambient van ésser traduïts en la implantació d’un sistema de gestió que mantenim actualment i dels que tenim la certificació d’ECA segons norma UNE-EN-ISO 9001:2008 de qualitat i UNE-EN-ISO 14001:2004 de medi ambient.
Continuem amb la il·lusió del primer dia per assolir les expectatives dels nostres clients en la posada en disposició de tot tipus de professionals per complexa que pugui semblar la seva recerca.
Mantindrem els nivells d’eficàcia i efectivitat, millorant, per obtenir la satisfacció dels nostres clients, col·laborant per que els seus objectius de millora siguin compartits i puguin trobar en el nostre equip humà el recolzament necessari per que així sigui.

GRANOLLERS 938 603 005
Plaça Josep Serrat I Bonastre, 6 granollers.ett@catalana.cat

MANRESA 938 723 633
C/ Alfons XII, 9
manresa.ett@catalana.cat

VIC 938 890 880
C/ Manlleu, 54
vic.ett@catalana.cat

 
 
 

Click en la població per veure el mapa