Ofertes de Treball

soldador amb tig

Es necessita Soldador per important empresa de la Zona del Bages! Experiència prèvia com a Soldador Amb coneixements de  TIG , estructures amb tubs,  cisalla, ferro i plegadora. carnet de conduir i vehicle propi, ganes de treballar e incorporació Immediata. Bona actitud, i resolutiu.

LLEGIR MÉS

Peó de fibre de vidre

Es necessita peó de fusta per important empresa de la zona del Solsonès. Experiència prèvia mínima de 1 any amb tasques de fibra de vidre. ganes de treballar, bona actitud,  busquem una persona resolutiva e incorporació immediata carnet de conduir i vehicle propi.

LLEGIR MÉS

Pintor

Es necessita pintor per important empresa de la zona de Manresa Experiencia previa demostrable minima de 4 anys. ganas de treballar, carnet de conduir i vechicle propi. Residencia a Manresa o Rodalies.

LLEGIR MÉS

Aux. Administrativa

Es necessita Aux. Administrativa per la zona de Manresa. Per realitzar tasques de Atenció al client, Atenció centraleta, ofimatica, mail, realització de tasques administratives varies. Donar soport al departament Administratiu i RRHH. ganas de treballar e incorporació Inmediata.

LLEGIR MÉS

Administrativa

Se necesita para importante empresa del bages Administrativa polivalente para la zona de manresa. Para realizar soporte al departamento de Administración, centralita, atención al cliente y trabajdores. ganas de trabajar e incorporación inmediata.

LLEGIR MÉS