Ofertes de Treball

Auxiliar comptable

És necessita comptable per important empresa de la comarca. Experiència mínima de 3 anys realitzant funcions en contabilitat, SAGE i A3. Persona activa, resolutiva amb moltes ganes de treballar. Disponibilitat per treballar matins de 8.00 a 13.00. Incorporació immediata.

LLEGIR MÉS

Administrativa comptable

És necessita Administrativa comptable amb titulació en Administració i direcció D’ empreses per realitzar tasques de comptabilitat i declaració d’impostos. Experiència mínima de 3 anys gestionant la part contable de la empresa. Domini del programa SAGE i A3 compatibilitat.

LLEGIR MÉS

CAP DE RRHH

És necessita incorporar CAP de RRHH en la nostra plantilla en el dpt de serveis. Experiència prèvia mínima de 3 anys en el dpt de serveis. Grau en relacions laborals i RRHH. Carnet de conduir i vechicle propi.

LLEGIR MÉS

ENGINYER/A INFORMATIC

És precisa incorporar enginyer/a informàtic/a en la nostra plantilla del dpt. Informàtic, per realitzar tasques de programació, sistema de control intern, modificacions i millores intranet o altres softwares, desenvolupament i manteniment de plataformes i coneixements de A+i SAP.

LLEGIR MÉS

MOSSO DE MAGATZEM

És necessita per important empresa de la comarca un mosso de magatzem per fer tasques de càrrega i descàrrega de mercaderies i tasques de magatzem amb experiència demostrable mínima d’1 any. Cal disposar de carnet de carreter vigent.

LLEGIR MÉS
page 1 of 4