Ofertes de Treball

Administrativa

Es necessita administrativa per empresa cárnica de la zona del Bages. Atenció clients, gestió albarans, factures i comandes. Carnet B1 Incorporació immediata. Disponibilitat horària de diumenge a dijous.

LLEGIR MÉS

Conserge Vic

Es necessita conserge per la zona d’Osona. Tasques: control d’accès control de rondes. Informática nivell usuari, domini català i castellà parlat i escrit. Carnet B1 Incorporació immediata.

LLEGIR MÉS

Advocat/da junior

Es necessita un advocat/da junior, per empresa situada a Manresa. Experiència en l àmbit laboral. Coneixements: redactar documentació jurídica, tramitar reclamacions que s hagin de presentar en organismes oficials, preparar procediments judicials, etc. Incorporació immediata Estabilitat laboral.

LLEGIR MÉS

Operari tèxtil

És necessita operari tèxtil per la zona del Bages. Experiència en tasques de producció, etiquetatge, i manipulació. Persona amb bona actitud i ganes de formar-se. Carnet B1 Incorporació immediata. Horari de dilluns a divendres jornada completa.

LLEGIR MÉS

CARRETONER

És necessita carretoner per realitzar funcions de càrrega i descàrrega, ubicació al magatzem, preparació de comandes, emmagatzematge. Disponibilitat per realitzar hores extres a les tardes. Idiomes. Català i castellà imprescindible. Tenir vigent el carnet de carretoner i capacitat per realitzar esforç físic. Persona dinámica i amb actitud proactiva. Incorporació immediata

LLEGIR MÉS
page 1 of 2