Ofertes de Treball

Operari metall

És necessita operari per Empresa del sector del metall ubicada a la zona de vic. Experiència en montar tel.les metàl·liques en soldadura, i muntatge de platines amb formigó. Carnet B1 Incorporació immediata. Horari de dilluns a divendres de 8.45 a 13.00 i de 1500 a 1845h.

LLEGIR MÉS

Operari tèxtil

És necessita operari tèxtil per la zona del Bages. Experiència en tasques de producció, etiquetatge, i manipulació. Persona amb bona actitud i ganes de formar-se. Carnet B1 Incorporació immediata. Horari de dilluns a divendres de 15.00 a 19.00h.

LLEGIR MÉS

CARRETONER

És necessita carretoner per realitzar funcions de càrrega i descàrrega, ubicació al magatzem, preparació de comandes, emmagatzematge. Disponibilitat per realitzar hores extres a les tardes. Idiomes. Català i castellà imprescindible. Tenir vigent el carnet de carretoner i capacitat per realitzar esforç físic. Persona dinámica i amb actitud proactiva. Incorporació immediata

LLEGIR MÉS

CAP DE RRHH

És necessita incorporar CAP de RRHH en la nostra plantilla en el dpt de serveis. Experiència prèvia mínima de 3 anys en el dpt de serveis. Grau en relacions laborals i RRHH. Carnet de conduir i vechicle propi.

LLEGIR MÉS

ENGINYER/A INFORMATIC

És precisa incorporar enginyer/a informàtic/a en la nostra plantilla del dpt. Informàtic, per realitzar tasques de programació, sistema de control intern, modificacions i millores intranet o altres softwares, desenvolupament i manteniment de plataformes i coneixements de A+i SAP.

LLEGIR MÉS
page 1 of 2