Ofertes de Treball

CARRETONER

És necessita carretoner per realitzar funcions de càrrega i descàrrega, ubicació al magatzem, preparació de comandes, emmagatzematge. Disponibilitat per realitzar hores extres a les tardes. Idiomes. Català i castellà imprescindible. Tenir vigent el carnet de carretoner i capacitat per realitzar esforç físic. Persona dinámica i amb actitud proactiva. Incorporació immediata

LLEGIR MÉS

CAP DE RRHH

És necessita incorporar CAP de RRHH en la nostra plantilla en el dpt de serveis. Experiència prèvia mínima de 3 anys en el dpt de serveis. Grau en relacions laborals i RRHH. Carnet de conduir i vechicle propi.

LLEGIR MÉS

ENGINYER/A INFORMATIC

És precisa incorporar enginyer/a informàtic/a en la nostra plantilla del dpt. Informàtic, per realitzar tasques de programació, sistema de control intern, modificacions i millores intranet o altres softwares, desenvolupament i manteniment de plataformes i coneixements de A+i SAP.

LLEGIR MÉS

MOSSO DE MAGATZEM

És necessita per important empresa de la comarca un mosso de magatzem per fer tasques de càrrega i descàrrega de mercaderies i tasques de magatzem amb experiència demostrable mínima d’1 any. Cal disposar de carnet de carreter vigent.

LLEGIR MÉS
page 1 of 3