MANRESA

938 723 633
C/ Alfons XII, 9

manresa.ett@catalana.cat

VIC

938 890 880
C/ Manlleu, 54

vic.ett@catalana.cat

IGUALADA

936 255 040
Rambla Nova 38

igualada.ett@catalana.cat

CARDEDEU

938 071 414
Avinguda del Rei Jaume, 127

cardedeu.ett@catalana.cat

Catalana de Treball ETT, S.L, es va fundar l’any 1996 dins un grup d’empreses del sector serveis amb més de 20 anys d’experiència en la gestió de recursos humans.

L’ objecte en la seva creació va ser donar resposta a una necessitat que el mercat havia generat i que amb el pas dels anys s’ha anat convertint en un dels motors evolutius de la nova economia competitiva i global.

Catalana de Treball compta des dels seus inicis amb el suport i l’experiència en la gestió de personal dels seus fundadors.

L’empresa d’origen totalment català i gestionada des del centre de Catalunya, afavoreix una proximitat amb els clients, que alhora, genera l’element decisiu per una adequada entesa, imprescindible per garantir l’efectivitat i agilitat en els nostres serveis.

És evident que uns criteris de direcció i gestió generats des del coneixement de les intranquil·litats i les necessitats dels empresaris, per persones properes i disposades, afavoreix l’ambient ideal per continuar amb el pas dels anys essent una de les empreses de treball temporal amb més projecció positiva de tota Catalunya.

Actualment mantenim el criteri de creixement dins dels límits que permeten continuar donant la qualitat en el servei que des del principi ens ha caracteritzat.

Considerem la qualitat com a element indispensable en el desenvolupament de la nostra activitat, coneixedors que cada dia són més els condicionats que reben els nostres clients en aquest sentit. És per això que els nostres objectius de qualitat i medi ambient van ésser traduïts en la implantació d’un sistema de gestió que mantenim actualment i dels que tenim la certificació de qualitat i medi ambient .

Continuem amb la il·lusió del primer dia per assolir les expectatives dels nostres clients en la posada en disposició de tot tipus de professionals per complexa que pugui semblar la seva recerca.

Mantindrem els nivells d’eficàcia i efectivitat, millorant, per obtenir la satisfacció dels nostres clients, col·laborant per que els seus objectius de millora siguin compartits i puguin trobar en el nostre equip humà el recolzament necessari per que així sigui.